Red Grape

Marketingadvies op maat

Rode druif in het Engels

Druiven zijn mooie producten. Ze zijn gezond, makkelijk te eten (de pitloze dan) en je kan er ook nog eens wijn van maken. Bij Red Grape symboliseert een tros druiven de vele componenten van marketing. In de banner hierboven zijn de 5 P's van de marketingmix weergegeven. Het logo van Red Grape staat voor de dekking van alle facetten van de marketingmix. Daarom zijn het ook 5 druiven. 

Marketing is iets waar ieder klein-bedrijf zich mee bezig houdt. Een extern bedrijf inhuren is te duur en daarom wordt marketing er maar een beetje "bij" gedaan. En dit is zonde. Er kan zoveel worden gewonnen door kleine aanpassingen te doen en er iets meer focus op te leggen.

Ik leg dit uit in mijn boek "Wie stilstaat wordt opgegeten". Hierin worden tips gegeven voor de ondernemer die simpel zelf kunnen worden toegepast. Wil je er meer in de diepte op in gaan? Of weet je eigenlijk niet waar je moet beginnen? 

Neem contact op en we sparren erover!


Ik ben Chris, aangenaam!

Ik ben Chris Lam, de man achter Red Grape. Met jarenlang ervaring als marketeer in de (B2B) marketing bij een multinational heb ik genoeg kennis om u, de ondernemer, te helpen met het groeien van jouw bedrijf. Mijn passie ligt in de marketing en het helpen van mensen. Red Grape is ontstaan door deze twee te combineren. Gooi er een vleugje coronacrisis bij en het was geboren. 

Mensen helpen ligt in mijn aard, en daardoor wil ik de getroffen ondernemers helpen. De coronacrisis heeft er bij veel bedrijven flink ingehakt. De bedrijven die overblijven moeten overleven. Ik wil hier graag bij helpen. Want je moet door als bedrijf. Meegaan met de tijd en met de generatie die eraan komt. Want wie stilstaat, wordt opgegeten.